Rdeča nit tečajev

sovica3Letošnja tema Tečaja za vodje in Wood Badge tečaja je KRIŽARJENJE. Seveda pa so na naši čezjezerki lahko turisti vseh sort! Želimo si, da na tečaj pridete primerno oblečeni za temo in se že veselimo srečanja z vami! Podroben opis posadke pa si lahko preberete na strani vodstva tečaja.

Cezjezerska ladja Ukanc Toursa je varno zasidrana v mirnem zavetju Naklove glave in pričakuje turiste vseh koncev in krajev. Posadka je zbrana in pripravljena na odhod. Kakšna doživetja pa neskončna modrina Bohinjskega jezera pripravlja za nas tokrat?

 

Reklama_Tečaj_za_vodje
 

Naše poslanstvo je preprosto:

Ukanc. In svet postane boljši.

V ekipi Ukanc Tours ustvarjamo nepozabna potovalna doživetja, v katera skrbno vpletamo aktivno sodelovanje in potovalne programe prilagajamo našim sopotnikom. Delujemo kot velika in povezana družina. Naše vrednote so prijateljstvo, odličnost in znanje, varnost in sprostitev, radovednost in živahnost, prilagodljivost in posluh za želje naših potnikov, sprejemanje in razumevanje drugačnosti ter spoštovanje narave. Verjamemo, da potovanja pomembno vplivajo na razvoj posameznika in posledično celotne družbe, zato v programe vpletamo strokovnost, profesionalnost, iskrivost in resnično željo po ustvarjanju lepega. Naše poslanstvo je ponuditi program, ki potnika obogati, mu omogoči drugačen pogled na svet in s tem ga spreminjamo na bolje. Svet je lep.

Z veliko predanostjo, zahtevnostjo do sebe, odgovornostjo do gostov in okolja, osebnim pristopom in ljubeznijo do sveta se naša družina iz leta v leto povečuje ter krepi. Člani naše ekipe so pravi turistični in popotniški navdušenci, zasvojeni s pestrostjo sveta. Iz leta v leto se skupaj trudimo biti boljši in močnejši. Trdna prijateljstva sklepamo po celem svetu, popotniški duh pa krepimo v najlepših kotičkih planeta.

Zavedamo se, da križarjenja niso le izleti in obiskovanja neznanih krajev, ampak na ladji ustvarjamo zgodbe, ki nas spremljajo vse naše življenje. Te zgodbe nas hranijo, navdihujejo in skrbijo, da nikoli ne izgubimo stika s sabo in svetom, v katerem živimo.

Naj pot postane iskanje pravih odgovorov, širina morja polje domišljije, neskončno obzorje pa dokaz, da meja ni!

Ukanc. Kjer se iskanje začne

 

DSC_0161